Våra tjänster

I

Våra tjänster

Dra nytta av våra professionella tjänster

Våra tjänster

Löpande redovisning, fakturering och löner

Vi tar hand om Din löpande redovisning och bokföring. Vi upprättar moms- och arbetsgivardeklarationer och håller koll på Ditt Skattekonto. Du kan lugnt lämna allt till oss.

Vi sköter också Din fakturering, leverantörsreskontra och löneredovisning.

Vi arbetar sedan många år med programvaror från Visma SPCS och Fortnox vilket möjliggör för Dig att sköta många delar av redovisningen själv..

Skatteprocesser

Har Du fått ett en skatterevision, eller ett skattebeslut och vill begära omprövning eller överklaga? Vi hjälper Dig med detta. Vi har 25 års erfarenhet från Skatteverket och ett gediget nätverk med även andra  skattejurister. Du får en gratis bedömning av vilka möjkligheter Du har.

Årsbokslut, Årsredovisning, Inkomstdeklaration

Vi upprättar årsbokslut, årsredovisning och inkomstdeklarationer. För allt från små enmansföretag till stora koncerner. Vi samarbetar med flera duktiga auktoriserade revisorer.

Skatterådgivning, Lagerbolag m.m

Vi ger rådgivning i små som stora skattefrågor. Behöver Du snabbt ett aktiebolag kan vi på 1-2 dagar förmedla ett färdigt lagerboag.

Vi kan hjälpa Dig

Genom vår långa erfarenhet och stora kontaktnät så kan vi hjälpa Dig med alla frågor rörande din ekonomi. Vår specialitet är skattefrågor.

Skatteprocesser


När det kommer ett brev med en förfrågan, övervägande eller beslut från Skatteverket. Tveka inte utan kontakta oss direkt!

V i hjälper Dig!


Vi har lång erfarenhet av dessa ärenden och kan ofta förutsäga vad som kommer att hända och agera proaktivt i förväg.. Vi är experter på att veta hur man ska agera i dessa frågor.

Här kommer vi publicera referenser och feedback från några av våra kunder.


#KUND

VAD VÅRA KUNDER SÄGER

+46 (0) 73 698 43 20


Orgnr: 556983-9227

Momsreg/VAT-no:SE556983922701